Vaikka auto on upouusi, se ei tarkoita että se olisi täydellinen. Joissakin tapauksissa uuden auton maalipinta täytyy jopa myllyttää, jotta siitä saadaan poistettua virheitä. Näitä ovat esimerkiksi tuotantolinjalla syntyvät hiontajäljet. Uusi ajoneuvo yleensä tarkastetaan autoliikkeessä ennen luovutusta, joista voi syntyä maalipinnalle vaurioita kuten kevyitä naarmuja sekä mikronaarmuja jotka johtuvat huonoista pesumenetelmistä ja kuivaustekniikoista.
Monet autoliikkeet tarjoavat suojauspaketteja joiden kestoksi luvataan useita vuosia. Se saattaa kuulostaa lupaavalta, mutta ei yleensä anna samaa vastinetta rahalle. Nämä käsittelyt ovat usein asennettu väärin ja naarmuisten maalipintojen päälle johtuen autoliikkeiden henkilöstön tai yhteistyökumppaneiden rajallisesta aikamäärästä. Lisäksi heitä ei ole koulutettu ajoneuvon maalipinnan suojaukseen ja sitä edeltävään valmisteluun samalla tarkkuudella kuin alaan erikoistunutta toimijaa.
Kiiltolabran suojaus käsittelyt kestää yleensä 1-2 päivää, takaamme että auto on täydellisesti puhdas epäpuhtauksista ennekuin suoritamme mahdolliset naarmujen korjaukset. Yleensä uusiin ajoneuvoihin riittää 1-2 vaiheinen maalipinnan myllytys jolla saadaan kiiltoastetta lisättyä sekä poistettua mahdolliset hionta- sekä mikronaarmut joka takaa että maalipinta on täydellinen ennenkuin suojaamme sen keraamisella pinnoitteella. 

Yhteystiedot

Avoinna

Ma-Pe:

Sopimuksen mukaan

La:

Sopimuksen mukaan

Su:

Sopimuksen mukaan

Yhteystiedot

Puh:

Email:

Osoite

Laakerikuja 2B Halli 22

90630, Oulu

Tarjouspyyntö

© 2020 KIILTOLABRA

  • Facebook
  • Instagram

Kiiltolabra - Detailing Studio